Ενοικίαση στη Μήλο με τη RAC ΑΕ με αχτύπητες τιμές, φιλική εξυπηρέτηση και ποιότητα. Κάντε κράτηση τώρα για να επωφεληθείτε από τις προσφορές μας. Χωρίς πιστωτική κάρτα.

Συχνές ερωτήσεις ενοικίασης Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας

Skip Navigation LinksΟικονομική ενοικίαση Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας > Συχνές ερωτήσεις ενοικίασης Αυτοκινήτου & Μοτοσικλέτας

ILIA KRAVITZ: Πείτε μας παρακαλώ για την ενοικίαση αυτοκινήτου στον Πειραιά τι χρειάζεστε;
RAC TRAVEL: Δίπλωμα, ταυτότητα, αποδεικτικό μόνιμης κατοικίας, δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα για την ενοικίαση αυτοκινήτου μόνο μία εγγύηση για την ενοικίαση 100-200 ευρώ ανάλογα για το αυτοκίνητο που ενοικιάζεται.

ILIA KRAVITZ: Τι μάρκες αυτοκινητού υπάρχουν προς ενοικίαση και σε τι κυβικά;
RAC TRAVEL: Yπάρχουν αυτοκίνητα των εταιρειών HYUNDAI, CHEVROLLET, RENAULT, SUZUKI, HUMMER, SSANGYONG, VOLSWAGEN, NISSAN, OPEL σε όλα τα κυβικά όπως και αυτοκίνητα 7-9 θέσεων.

THEA ANDERSSON: Έχω δει το site σας ενδιαφέρομαι να ενοικιάσω αυτοκίνητο και θέλω να μου πείτε αν υπάρχει GPS και παιδικό κάθισμα?
RAC TRAVEL: Aσφαλώς και υπάρχουν αυτά στα ενοικιαζόμενα μας με μια μικρή χρέωση.

THEA ANDERSSON: Σε περίπτωση ζημιάς ενοικιαζομένου αυτοκινήτου τι γίνεται;
RAC TRAVEL: Η RAC S.A αντικαθιστά το όχημα αμέσως αφού βέβαια ξεκαθαρίσει η υπόθεση του οχήματος που είχατε ενοικιάσει.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΛΑΜΠΑΔΑΚΗΣ: Θα επισκεφτώ την Μήλο. μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο με πιστωτική κάρτα επειδή έχω ασφάλεια μεικτή σε αυτήν την κάρτα;
RAC TRAVEL: Ναι μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο με πιστωτική κάρτα αλλά μπορείτε και χωρίς πιστωτική κάρτα.

ΒΟΥΛΑ ΛΟΓΙΟΥ: Έχετε μεικτή ασφάλεια στα ενοικιαζόμενα οχήματα σας;
RAC TRAVEL: Αν θέλετε να ενοικιάσετε μοτοποδήλατο, buggy, ATV, δεν υπάρχει μεικτή ασφάλεια. Στα αυτοκίνητα είναι ασφάλεια απλή για ζημιές έναντι τρίτων και η μεικτή ασφάλεια είναι επιλογή του πελάτη και πληρώνεται extra.

Μπείτε στο group μας στο Facebook και γνωρίστε προσωπικό μας, πείτα μας τις απόψεις σας και απολαύστε μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές που ανακοινώνονται τακτικά.